Почетна Тагови МТСП

Таг: МТСП

УСАИД и МТСП ќе ги предводат напорите за развојот на работната...

0
Денеска во Скопје се одржа состанок за координирање и вмрежување на активностите за развој на работната сила во Македонија. Состанокот беше организиран од Проектот...