Почетна Тагови „Мурат Тиџарет“

Таг: „Мурат Тиџарет“

Турската компанија „Мурат Тиџарет“ почнува да гради фабрика во Скопје

0
Компанијата „Мурат Тиџарет“, која е специјализирана за производство на електрични кабли за автомобилската индустрија, планира да креира 300 нови работни места во првата фаза....