Почетна Тагови Награда за социјално претприемништво

Таг: Награда за социјално претприемништво

Прогласени победниците на „Наградата за социјално претприемништво 2020“ (Social Impact Award...

0
Во екот на пандемиската криза со ковид-19, социјалните нееднаквости стануваат сѐ повидливи и се соочуваме со нови предизвици. И покрај ефектите на пандемијата врз...

Освојте 2.000 евра, менторска помош и патување во Грузија – Наградата...

0
Сите млади кои имаат идеја за социјален бизнис можат истата да ја аплицраат до 8 мај 2018 година, вторник (на полноќ) како дел од...