Почетна Тагови нарачки

Таг: нарачки

Нарачки преку веб примаат 3,4 од домашните фирми со е-продажба

0
Од фирмите со електронска продажба нарачки преку компјутерски мрежи годинава примиле 3,6 проценти, а 3,4 проценти имале нарачка на стоки и услуги преку веб...