Почетна Тагови население

Таг: население

До крајот на 2019 година на Земјата ќе живеат 7,75 милијарди...

0
До крајот на годината на Земјата ќе живеат околу 7,75 милијарди луѓе, проценува германската Фондација за светска популација ((DSW). Тоа е околу 83 милиони...

Осигурителните друштва ќе го едуцираат населението за придобивките од осигурувањето

0
Осигурителните компании ќе работат на едукација на населението и на креирање на производи кои ќе бидат прифатливи на пазарот, порача Ѓорѓе Војновиќ, претседателот на...