Почетна Тагови населливи планети

Таг: населливи планети

Во Млечниот пат има дури 300 милиони планети на кои може...

0
Според податоци на телескопот Кеплер и мисијата Гаја, во Млечниот пат може да има до 300 милиони планети на кои може да има живот....