Почетна Тагови наставници

Таг: наставници

Наставниците ќе може да напредуваат во ментори и советници – можност...

0
Министерството за образование и наука ги повика наставниците да аплицираат на повикот за кариерен напредок во звањата ментор и советник, што подразбира и стекнување...

Ова се десетте земји каде што наставниците имаат највисоки плати

0
И покрај благородната улога која што ја вршат и претставуват втори родители на нашите деца, ги едуцираат да станат примерни и способни млади граѓани,...