Почетна Тагови Наталија Бургиева

Таг: Наталија Бургиева

Наталија Бургиева: следната година нашите органски ѓубрива ќе ги пласираме на...

0
Наталија Бургиева е економист, со над 15 годишно работно искуство која пред неколку години самоиницијативно почнува да се едуцира за органско производство на храна,...

МамаОргана, компанија која прави органско ѓубриво, не креира отпад и вработува...

0
Наталија Бургиева, основачот на социјалното претпријатие МамаОргана, има 36 години, по професија е економист, а решила да влезе во агрономијата и производство на органско...