Почетна Тагови научен клуб за деца

Таг: научен клуб за деца

Explorarium – првиот научен клуб за деца во Македонија каде науката...

0
Сите деца се истражувачи, а кога нивната љубопитност и љубов кон нови нешта се негува во континуитет, тогаш сме сведоци на создавање на генерација...