1.6 C
Skopje
понеделник, декември 9, 2019
Почетна Тагови нафтен талог

Таг: нафтен талог

ОКТА доби признание за општествена одговорност за еко проект за прочистување...

Проектот на ОКТА за фиторемедијација, односно прочистување на нафтен талог со помош на растенија, доби признание за една од најдобрите општествено одговорни практики во...

Иновација на ОКТА и Факултетот за земјоделски науки и храна –...

Компанијата ОКТА и Факултетот за земјоделски науки и храна работат на иновативен еко проект за третман на нафтен талог, депониран како остаток при процесот...

НАЈПОПУЛАРНИ