Почетна Тагови национална економија

Таг: национална економија

Регионална конференција на Сојузот на Ротари клубови на Република Северна Македонија

0
Предизвиците и искуствата за националната економија во пресрет на процесот на отпочнување на преговорите за влез на земјата во Европската Унија, ќе биде главната...