Почетна Тагови Национална федерација на фармери

Таг: Национална федерација на фармери

Женското претприемништво неискористен извор за економски раст

0
Зајакнувањето на економската позиција на жените во урбаните и руралните средини како и еднакви можности за активно вклучување на пазарот на труд и раководење...