Почетна Тагови најбитни живи суштества

Таг: најбитни живи суштества

Пчелите се прогласени за најважни живи суштества на Земјата

0
Институтот Earthwatch на последниот состанок на Кралското географско здружение во Лондон ги прогласи пчелите за најважни живи суштества на планетата земја. Сепак, според експертите...