Почетна Тагови најдобар во свет

Таг: најдобар во свет

Хрватскиот сладолед Lino Lada прогласен за најдобар во светот

0
Сладоледот Lino Lada на Ledo е прогласен за најдобар сладолед во светот од страна на конзорциумот International Ice Cream. Натпреварот се одржа во Шведска,...