Почетна Тагови НајЕко општина

Таг: НајЕко општина

Берово победник на конкурсот за НајЕко општина

0
Желбата за почиста и поздрава животна средина започнува од поединецот, но се рефлектира на целата заедница и ја отсликува колективната еколошка одговорност. Како вистински...