Почетна Тагови најзелен град

Таг: најзелен град

Ова е градот кој има најмногу зелени површини во светот

0
Градот со најдобар квалитет на живот годинава е прогласен и за најзелен град. Виена како милионска метропола има рекорден удел на зелени површини од...