Почетна Тагови најпосетени градови

Таг: најпосетени градови

Ова се најпосетените градови во 2017 година

0
Oбјавена e ранг листата на 132 најпосетени градови во светот, Mastercard 2017 Global Destination Cities Index.  Мерено според бројот на меѓународни посетители кои преноќиле во градовите,...

Топ 30 најпосетени градови во 2017 година

0
Неделава Mastercard го објави годишниот индекс Global Destination Cities Index за 2017 година, каде што се рангираат 132 најпосетени градови во светот. Посетеноста се...