Почетна Тагови невромаркетинг

Таг: невромаркетинг

Македонската невромаркетинг платформа ИМПАЛА се пробива во Израел!

0
Весна Кузмановиќ е управител на компанијата СТРАТУМ РиД која стои зад ИМПАЛА, иновативна платформа од област на невромаркетинг за тестирање на стимуланси преку...