Почетна Тагови невронаучници

Таг: невронаучници

Невролози докажале дека 10-минутното дремење на работа ги прави работниците попродуктивни

0
Невронаучниците веќе со децении се запознаени со фактот дека 10-минутното дремење значително ја подобрува фокусираноста и когнитивните перформанси. Дури е познато дека дремењето не...