Почетна Тагови негативна каматна стапка

Таг: негативна каматна стапка

Данска банка им „плаќа“ на клиентите да подигаат кредити

0
Третата најголема банка во Данска на клиентите им понуди кредити со негативна каматна стапка од 0.5%, што всушност значи дека клиентите ќе вратат помалку...