Почетна Тагови недела

Таг: недела

Неработењето во недела негативно ќе влијае врз продуктивноста и конкурентноста, можни...

0
Прогласувањето на неделата за неработен ден ќе предизвика финансиски загуби во одредени сектори, ќе ја намали продуктивноста и конкурентноста на компаниите и ќе ги...