Почетна Тагови нископодни автобуси

Таг: нископодни автобуси

Потпишување договор за заем со ЕБОР за нови еко автобуси за...

0
Договор за заем со кој треба да се набават нови нископодни автобуси за Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ќе биде потпишан денеска во Министерството за...