Почетна Тагови нова опција

Таг: нова опција

LinkedIn лансираше нова опција која ќе го олесни барањето работа

0
LinkedIn го олеснува барањето и наоѓањето на совршената работа за вас така што врз основа на искуството и на образованието што го имате ќе...

Viber со нова опција – праќање на привремени фотографии и видеа

0
Апликацијата за разговори и праќање мултимедиумска содржина Viber од неодамна воведе нова опција која е дочекана доста позитивно од корисниците. Тие отсега ќе можат...