Почетна Тагови новинарство

Таг: новинарство

Трето издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје со поглед „Кон...

0
Со интерактивната содржина на третиот ИФФС, за првпат на фестивалот на посетителите им се нуди увид во виртуелната реалност и најактуелните иновативни техники во новинарството...