Почетна Тагови Нови Системи

Таг: Нови Системи

Kомпанијата Нови Системи ја претстави својата Cloud апликација – Novobox

0
Kомпанијата Нови Системи од неодамна ја претстави апликацијата Novobox Cloud на домашниот пазар. Се работи за прва и единствена апликација од ваков тип кај...

Novobox Cloud решението ексклузивно преку мобилен телефон само за корисниците на...

0
Vip преку партнерството со компанијата Нови Системи го воведува Novobox Cloud на македонскот пазар ексклузивно за своите корисници. Со Novobox Cloud решението корисниците добиваат...