Почетна Тагови новородени деца

Таг: новородени деца

Традиционална акција на Комерцијална банка – и оваа година „Верверичка“ ве...

0
Како најголема вредност за семејството и за општеството во целина, децата се во фокусот на Комерцијална банка АД Скопје. Традиционалната акција на донирање средства...