Почетна Тагови Обединет Балкан за чист воздух

Таг: Обединет Балкан за чист воздух

Кампања „Обединет Балкан за чист воздух“: Живееме во отровен облак

0
Со цел подигнување на свеста за последиците од загадениот воздух, еко организации од сите балкански земји ја започнуваат кампањата „Обединет Балкан за чист воздух”....