Почетна Тагови огледала

Таг: огледала

Без џиновските огледала овој норвешки град воопшто нема сонце половина година

0
Без џиновските огледала овој норвешки град воопшто нема да види светлина во текот на зимата. Поради високите планини кои го опкружуваат градот Рјукан, шест...