Почетна Тагови ограничување брзина

Таг: ограничување брзина

Холандија ќе ја ограничи брзината на возилата за да го намали...

0
Холандија ќе ја ограничи брзината на возилата на максимум 100 км/ч во рамките на итните мерки за намалување на загадувањето со азот. Владата на...