Почетна Тагови ограничување на движење

Таг: ограничување на движење

Глобалниот туризам до крајот на годинава може да се намали за...

0
Меѓународниот туризам тешко го погоди пандемијата на корона вирусот, а според проценките на Агенцијата на Обединетите нации за туризам до крајот на годината бројот...