Почетна Тагови одење наназад

Таг: одење наназад

Индонезиец ќе оди наназад 700 км за да ја подигне свеста...

0
Индонезиец ќе помине повеќе од 700 километри одејќи наназад од својот дом во источниот дел на Јава до главниот град на Индонезија за да...