Почетна Тагови одлуки

Таг: одлуки

Koj ден е најлош за закажување состаноци?

0
Најголем дел од луѓето не сакаат состаноци затоа што се премногу долги, премногу чести и не помагаат многу. Гери Бернисон, извршен директор во Корн...

Шест грешки кои ги прават неуспешните луѓе во новата година

0
2018-ма веќе е тука. Сепак, доколку сакате да влезете во новата година со вистинската нога, мора да направите добра стратегија и да имате соодветен...