Почетна Тагови одржување

Таг: одржување

Фарските Острови ќе се затворат за туристи

0
Фарските Острови се група автономни острови помеѓу Исланд и Норвешка, кои се под јурисдикција на Данска. Тоа подрачје е особено популарно кај туристите од...