Почетна Тагови Оникс

Таг: Оникс

Samsung продолжува да го редефинира кинематографското искуство во Европа и ширум...

0
Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co.) во рамки на “CineEurope 2019“ ги најави своите најнови глобални инсталации на Самсунг Оникс Синема ЛЕД (Samsung Onyx...