Почетна Тагови онлајн банкарство

Таг: онлајн банкарство

Евростат: 51% од Европејците користат онлајн банкарство

0
Интернет банкарство користат околу половина од Европејците, односно 51%. Овој број е во постојан раст и од 2007 година се зголемил двојно од тогашните...