Почетна Тагови онлајн издавачи

Таг: онлајн издавачи

ИАБ Македонија усвои саморегулаторен етички кодекс за дигитални медиуми

0
Собранието на здружението за интерактивно огласување, ИАБ Македонија, едногласно го усвои предлогот за усвојување на “Саморегулаторен етички кодекс на добри професионални практики во дигиталното издаваштво на...