Почетна Тагови онлајн натпревар

Таг: онлајн натпревар

Станете дел од најголемиот натпревар за стартапи во Централна и Источна...

0
CEE Startup Challenge е првиот регионален онлајн натпревар за стартапи од Централна и Источна Европа (ЦИЕ). Vestbee, онлајн платформата за поврзување на глобални бизниси,...