-3.2 C
Skopje
недела, јануари 23, 2022
Почетна Тагови онлајн полиса

Таг: онлајн полиса

Триглав Осигурување со нова услуга – онлајн обнова на полиси за...

Триглав Осигурување воведува нова услуга на пазарот, онлајн обнова на полиси за осигурување од автомобилска одговорност. Клиентите обновата можат да ја направат на веб...

Со неколку клика до осигурителна полиса од Кроација осигурување

За да го олесни пристапот до полисите за осигурување од страна на корисниците, Кроација осигурување – друштво за неживотно осигурување, воведе нова платформа moja.croatia.mk...

НАЈПОПУЛАРНИ