Почетна Тагови Оперативен план

Таг: Оперативен план

Над 60% од фирмите немаат доволно стручен кадар!

0
Над 60 проценти од компаниите кои ги има анкетирано Стопанската комора на Македонија се соочуваат со недостиг на работна сила. Работодавците за недостигот...