Почетна Тагови операции

Таг: операции

Хрватска наскоро ќе го добие првиот хируршки роботски систем

0
Во современата медицина се повеќе оперативни зафати вршат роботите, а Хрватска наскоро, со помош на неповратни средства иод ЕУ фондови, треба да го добие...