Почетна Тагови оптимисти

Таг: оптимисти

Оптимистите имаат пониска стапка на ризик од срцеви и мозочни удари

0
Луѓето со позитивен став во животот веројатно поретко отколку песимистите ќе се соочат со срцеви или мозочни удари, а веројатно и подолго ќе живеат,...