Почетна Тагови оранжерии

Таг: оранжерии

Објавен вториот јавен повик за купување државно земјоделско земјиште под оранжерии

0
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство го објави вториот јавен повик за доставување понуди за интерес за купување на земјоделско земјиште во државна сопственост под оранжерија...