Почетна Тагови организми

Таг: организми

Германски научници докажаа дека организми од Земјата можат да преживеат и...

0
Микроорганизми од Земјата на надворешната страна од Меѓунарoдната вселенска станица успеаја да преживеат 533 дена во вакуум, изложени на интензивно ултравиолетово зрачење и екстремни...