Почетна Тагови органско ѓубриво

Таг: органско ѓубриво

Наталија Бургиева: следната година нашите органски ѓубрива ќе ги пласираме на...

0
Наталија Бургиева е економист, со над 15 годишно работно искуство која пред неколку години самоиницијативно почнува да се едуцира за органско производство на храна,...

МамаОргана, компанија која прави органско ѓубриво, не креира отпад и вработува...

0
Наталија Бургиева, основачот на социјалното претпријатие МамаОргана, има 36 години, по професија е економист, а решила да влезе во агрономијата и производство на органско...

ВИДЕО: Оваа корпа за отпадоци го претвора остатокот од храна во...

0
Производителот на кујнски апарати Whirlpool произведе корпа за отпадоци која создава ѓубриво обработувајќи ги остатоците од храна кои и онака завршуваат во отпад, пишува...

Во Пробиштип ќе се произведува органско ѓубриво преку заеднички проект со...

0
Преку заеднички проект за третирање на комуналниот отпад, општина Пробиштип заедно со Катерини од Грција и Jернисоj од Кипар се трите пилот општини кои...