Почетна Тагови основачки капитал

Таг: основачки капитал

Фирма ќе може да се отвори со основачки капитал од едно...

0
Владата во Собранието го испрати предлог законот за измени и дополнувања на Законот за трговските друштва со кои се овозможува основање друштво со ограничена...