Почетна Тагови откуп

Таг: откуп

„Тиквеш“ заврши со исплатата на откупеното грозје

0
И оваа година, близу еден месец пред крајниот законски рок, Винарската визба „Тиквеш“ заврши со исплата на средствата за откупеното грозје од последната берба....