Почетна Тагови Пакомк

Таг: Пакомк

Наградени најдобрите уметнички дела создадени од амбалажен отпад

0
Наградени се најдобрите уметнички дела создадени од амбалажен отпад од конкурсот„Trash for Art“, во организација на „Пакомак“. Пријавените дела конкурираа во три категории, а...