Почетна Тагови паметен дом

Таг: паметен дом

Google, Apple и Amazon заедно прават паметен дом од иднината

0
Ако ви се допаѓа идејата да имате паметна куќа и не можете да дочекате да живеетe во футуристичката утопија во која се е онлајн,...

HIQ – Паметен дом, луксузен каприц или заштеда?

0
Кажи ми каде живееш, и ќе ти кажам кој си ти. Ова е начин да се преформулира старата изрека. Бидејќи домот  е начин да...