Почетна Тагови паметен елек

Таг: паметен елек

Македонскиот стартап АРАИГ Глобал развива паметен елек со кој гејмерите ќе...

0
100 учесници од 28 земји и 3 континенти (доминантно од Швајцарија и Република Северна Македонија) ги унапредуваа бизнис моделите на 13 македонски стартапи. Иновативност во...