Почетна Тагови паметен семафор

Таг: паметен семафор

Паметен семафор во Виена препознава дали пешакот сака да премине улица...

0
Во Виена, по двегодишно тестирање во функција е пуштен првиот паметен семафор. Семафорот се наоѓа пред едно основно училиште, а автоматски се префрла на...